Labyrinten

I novellsamlingen Labyrinten av Ann-Sofi Carlsson möter vi människor, unga och gamla, som står inför en förändring. En graviditet, sjukdom i familjen, en efterlängtad semester eller en fuktskada i huset gör att saker ställs på sin spets.

Ibland ställs längtan efter frihet mot en känsla av att inte lyckas bryta sig loss. Eller av att gå vilse.

ISBN 978-952-69076-1-1 / häftad / 104 s. / cirkapris 23 € / september 2019

Beställ
Fält markerade med en * är obligatoriska.

Önskar du en dedikation av författaren i din bok? Vänligen fyll i här.

Summa: 23 €

Porto ingår inom Finland. Faktura följer med boken.

Kontakta marginal@marginalrf.fi vid beställning av fler än ett exemplar eller ifall boken ska levereras utanför Finland.

Recensioner
En novell ska bjuda på överraskningar, kullerbyttor och tankesprång – och det gör också flera av texterna i Labyrinten, även om samlingen som helhet är något ojämn. När Ann-Sofi Carlsson är som bäst lyckas hon med små medel skapa bråddjup i texten som kan ge läsaren svindel.

Marit Lindqvist, Svenska Yle Läs hela recensionen här.
Det är likväl genom de träffsäkra nedslagen och skildringar av vardagsverkligheten som Ann-Sofi Carlsson verkligen kommer till sin fulla rätt. Där träder hon fram som en fullfjädrad och fullgången författare som bör benämnas med stort F i Författare. Ja, Ann-Sofi Carlsson är Författare! Och det är få bland alla som skriver böcker som kan ståta med det.

Crister Enander, Vasabladet
Ann-Sofi Carlsson leker här med olika rums- och tidsperspektiv. Det verkliga och fantasin flyter ihop, eller, verklighetens olika lager flyter ihop, på ett ovanligt och ögonöppnande sätt./…/Ann-Sofi Carlsson skriver med säker hand. Hon ger mig inspiration att skriva själv, och det kan väl sägas vara ett gott betyg för denna välskrivna novellsamling.

Janet Wallsten, Österbottens tidning